ANNE-CHRISTIEN EN LISANNE - Oprichters HOMEZnl

Hi!

Wat leuk dat je zo nieuwsgierig bent naar de gezichten achter HOMEZnl. Wij maken graag kennis met jou en zijn ook heel benieuwd wie jij bent.

Zoals je wellicht al weet zijn wij Lisanne en Anne-Christien. Al een hele tijd vriendinnen en vanuit onze gedeelde passie voor interieur en styling hebben wij onze enthousiasme gebundeld om HOMEZnl op te richten.

Het is onze passie om onze enthousiasme voor interieur op jou over te mogen brengen, zodat jij dit ook binnen jouw eigen huis kan toepassen. Wij zijn van mening dat dit niet beter kan dan onze favoriete producten aan te bieden via onze webshop en zoveel mogelijk inspiratie te delen via onze website.

Naast het feit dat we jou kennis willen laten maken met ons interieur, zijn wij ook benieuwd naar het leven van andere mensen en hoe zij leven. Om deze reden hebben wij gekozen om een gedeelte van de website te besteden aan het “binnenkijken bij..”. Lijkt het jou leuk om jouw interieur te delen via onze website? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan overal voor open!

Al met al zijn wij enorm trots wat wij in zo’n korte periode hebben opgezet en halen wij dagelijks het maximale uit HOMEZnl. Houd ons daarom goed in de gaten.. De ontwikkelingen rondom HOMEZnl zijn in volle gang!

Groetjes,

Lisanne en Anne-Christien