FAQ

Wie zijn wij?

Ben je benieuwd wie wij zijn en wil je meer weten over de achtergrond van HOMEZnl? Leuk! Wij hebben speciaal voor jou een hele pagina ingericht om meer over onszelf te vertellen. Benieuwd? Klik dan hier.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Heb je een vraag die niet beantwoord wordt op de site, of wil je ons graag wat leuks vertellen? Je kan ons bereiken via contact@homeznl.nl of via onze social media kanalen.

Doen jullie ook aan samenwerkingen?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen! Heb je een leuk idee? Stuur een mailtje naar contact@homeznl.nl en we zullen je mailtje zo snel mogelijk beantwoorden. Je mag ons ook altijd benaderen via onze social media kanalen!

Hoelang duurt het voordat mijn product thuis wordt bezorgd?

Omdat wij geen directe webshop zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de levertijd van je product(en). Wil je weten hoelang het duurt voordat je favoriete product wordt thuisbezorgd? Klik dan op één van de producten in de webshop en kijk op de website die jouw product levert hoelang het duurt voordat jij dit item thuis kunt plaatsen. Kan je het niet vinden? Laat het ons dan weten via de mail/ social media.

Komen er nog producten van HOMEZnl met een eigen label?

Ja! We willen heel graag producten lanceren met ons eigen label. Wanneer dit exact is durven we niet te zeggen, maar de plannen liggen er! Benieuwd? Hou ons in de gaten via onze diverse kanalen en jij bent als eerste op de hoogte!