It’s that time of the year again; CHRISTMAS!

De meeste mensen zijn dol op kerstmis, maar sommige helaas iets minder. Houd je niet van kerst? Wij hebben speciaal voor jou de beste tips gebundeld om je te vertellen hoe je het dan tóch gezellig kan maken.

De sfeer tijdens Kerst is het allerbelangrijkste. Waarschijnlijk heb je al je geliefden om je heen en zit de sfeer er altijd goed in, maar je kan de sfeer nog een extra boost geven door het decoreren van je huis en tafel! Hoe kan dit nu het beste aanpakken? Wij hebben een aantal tafel-dek-tips voor je op een rijtje gezet!

  1. Kaarsen..

Zet veel kaarsjes en lampjes op tafel. Zet de grote lampen in je huis iets donkerder en zet de kaarsjes en lampjes allemaal aan. Gebruik het liefst zo veel mogelijk, dit staat meteen al heel gezellig!

  1. Natuurspullen

Om de echte winterse sfeer op tafel te krijgen, kan je wat leuke spulletjes uit de natuur halen. Denk hierbij aan een dennenappel en klein dennentakje. Verspreid deze over de tafel heen en klaar is kees voor de winterse tafel!

“Kerst is de perfecte periode voor gezelligheid en sfeer in huis!”

  1. Touch of gold

Touch of gold. Eigenlijk kunnen we er deze winter niet meer omheen; goud. Het is dé trend kleur, al helemaal voor kerst. Nu begrijpen we dat je niet ineens goud servies en bestek gaat kopen, maar je kan wel leuke versieringen halen voor op tafel in het goud! Denk hierbij aan gouden schaaltjes waar je wat kleine hapjes of kerst koekjes op kan leggen. Zet deze in het midden van de tafel, zo verhongeren je gasten ook in ieder geval niet ?

  1. Kerstboompjes

Kleine kerstboompjes. Ze zijn zo schattig! Ze zijn nu overal verkrijgbaar en het staat super gezellig op tafel. Je kan ze in het groen kopen, of in het goud om in het thema touch of gold te blijven.

5. Tafelkleed of loper

Tafelkleed of loper. Een kersttafel kan écht niet zonder tafelkleed of loper. Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg handig voor de gasten die enorm knoeien. Je kan ze in alle kleuren en maten krijgen.

"Christmas is the most wonderful time of the year.."