Natuurlijk willen we niks liever dan dat ons, en natuurlijk jouw huis ook, helemaal up-to-date is volgens de laatste woontrends. Waar moet je op letten en hoe weet je zeker dat je helemaal bij de tijd bent? Wij hebben de belangrijkste woontrends voor je samengevat.

1. Velvet!

Wauw! We are totally in love with velvet. Een velvet poef of velvet accesoires zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Het geeft je huis een klassieke, maar tegelijkertijd gezellige, warme sfeer. Kortom, dit mag absoluut niet in je interieur ontbreken!
velvet-hoekbank
VloerkledenMain

2. Het Scandinavische kleed

We hebben hem allemaal al wel eens voorbij zien komen. Het zwart/witte kleed met ruitjes erop. Wij zijn er helemaal verliefd op! Een kleed is eigenlijk ook onmisbaar in huis. Het geeft je huis meteen zoveel gezelligheid én het is heerlijk om er met blote voetjes op te lopen.

3. Dé zwarte (industriële) sidetable

Als je een huis aan het inrichten bent met meubels, denk je eigenlijk niet direct aan sidetable. Het is geen meubel wat je veel gebruikt of per se nodig is. Toch kan het je huis echt af maken. Het staat stoer (Je man of vriend vindt hem vast ook mooi en daarnaast kan je hem opleuken met bijvoorbeeld kaarsen en boeken. Je kan de sidetable helemaal eigen maken!

IMG_20180417_081308_952-1-nwhx1mwvx776qwihkd76uob5ib8vu06je78ogt7zk4
light-918450-nv767m6wl6zbtva00gdxhc4rk8b8wzret1if5usbt0

4. Lampenbollen

Ben jij die saaie lampen ook helemaal zat? Ga mee met de trend en koop de lampenbollen. Deze zijn namelijk helemaal hot! Ze maken direct sfeer in huis en het staat ook nog eens mooi.

5. Kuipstoeltjes

Kuipstoeltjes aan de eettafel zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Deze stoeltjes waren natuurlijk altijd al erg populair van plastic materiaal met houten pootjes, maar de stoeltjes hebben een hele verandering ondergaan. Tegenwoordig zijn ze te verkrijgen in allerlei soorten materialen, denk aan leer en stof, maar vooral ook aan velvet kuipstoeltjes.

IMG_20180617_090309_639-1-nwhx0n70phuahpydcxrd7xbmxo4xpi8qlag88aoy4k